A karácsonyi forgatagban nem szabad megfeledkeznünk kezünk higiéniájáról, hiszen ebben az időszakban fokozott a fertőzésveszély.

A vásárlás során rengeteg mindent érintünk meg, amin hemzseghetnek a kórokozók, majd pedig saját magunkat fertőzzük meg, amikor szánkhoz, orrunkhoz nyúlunk. Kutatások kimutatták, hogy az emberek 95%-a nem is tudja, mit jelent az alapos kézmosás. A többség mindössze 6 másodpercet szán a kézmosásra, miközben legalább a háromszorosát kellene fordítani rá ahhoz, hogy megfelelően tiszták legyenek a kezeink. A helyes és alapos kézmosásra pedig kiemelt figyelmet kellene fordítanunk, hiszen ezáltal megakadályozhatjuk a fertőzések kialakulását: a légúti fertőzések közel negyede, a hasmenéses megbetegedések pedig közel fele helyes kéztisztítással megelőzhető lenne.

Ebben az őrületes, karácsonyi vásárlási időszakban szeretnénk segíteni Vásárlóinknak egészségük megőrzésében, ezért ételudvarunkban ingyenesen használható kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk ki, amik víz nélkül alkalmazható BradoLife kézfertőtlenítőt adagolnak. A gél gyorsan elpárolog, nem ragad, nem szárít, valamint kellemes illatot hagy a kezünkön, miközben hatékonyan pusztítja el a kórokozókat. Használd Te is a kihelyezett BradoLife kézfertőtlenítő automatákat, és állítsd vissza kezed tökéletes tisztaságát!