Gyere el február 17-én 10 órától a Debrecen Plazába, vegyél részt ingyenes szűrővizsgálatainkon, próbáld ki szórakoztató sportolási lehetőségeinket és ments életet!

Hamarosan itt a tavasz, a felfrissülés és megújulás időszaka. Újra előkerülnek a futócipők és alig várjuk, hogy zsenge zöldségeket és gyümölcsöket fogyaszthassunk.

Mielőtt belekezdenénk a nagy tavaszi test-lelki átalakulásba fontos, hogy tisztában legyünk fizikai állapotunkkal. Ebben nyújt segítséget a Debrecen Plaza február 17-én, szombaton 10 órától. Ingyenes egészségügyi szűrővizsgálaton vehet részt minden érdeklődő.

Az ülőmunkát végzők számára sajnos ismert probléma a gerincferdülés. Gerincgörbület vizsgálatunk során kiderül, mekkora az esetleges ferdülés értéke, az érintettek természetesen tanácsokat is kapnak a normál gerinc ív visszaállításával kapcsolatban.

A testösszetétel mérés folyamán meghatározásra kerül a zsír-izom-víz aránya a testben és a csonttömeg, valamint a testtömeg index is kiszámításra kerül. A kapott értékek alapján táplálkozási tanácsadó segít mindenkinek kiválasztani a helyes diétázási módot.

Egészségi állapotunkról további adatot szolgáltat a szintén díjmentesen igénybe vehető vérnyomásmérés és koleszterinszint-mérés is.

Inkább szórakoztató sportolási lehetőséget keresel? Akkor is érdemes ellátogatni hozzánk ezen a napon. Asztali hockey, csocsó, asztalitenisz, trambulin és egy izgalmas twisterfal vár a szórakoztató sportolások kedvelőire.

Ugyanezen a napon, 13 órától a Vöröskereszttel közösen véradást is tartunk a Debrecen Plazában. Neked csak egy tűszúrás, de másnak az élete múlhat rajta. A véradás résztvevőit plazás ajándékokkal jutalmazzuk meg.

Február 17-én a New York Fitness Debrecen Plaza az edzőterem teljes nyitvatartási idejében ingyenesen látogatható.