Látogatóink részére 330 parkolóhely áll rendelkezésre.

A parkolás első órája ingyenes, utána minden megkezdett óra 300 Ft-ba kerül.

A mozilátogatók részére 3 óra, a New York Fitness használóinak 4 óra, a Grand Casino vendégeinek 9 óra ingyenes parkolást biztosítunk. Kérjük parkolójegyüket a kedvezményhez érvényesítsék a pénztárakban.

Vasárnap a parkolás ingyenes (0-24)

  1. A bejárati sorompónál található terminálon a gomb megnyomásával kapja meg a parkoló jegyet, melyet a kihajtásig minden esetben meg kell őriznie! A sorompó a a vonalkódos parkoló jegy leolvasása után nyílik.
  2. Amennyiben rendelkezik bérlettel, kérjük érintse a terminálon található lézerleolvasó alá a vonalkóddal felfelé.
  3. A távozás előtt be kell olvastatni a parkolójegyet a fizetőautomatába. Az automata az aktuális díjszabás szerinti összeg befizetését kéri.
  4. A parkolási díj kifizetése után a vendégeknek 10 perc áll rendelkezésére a parkoló elhagyására.
  5. A parkolójegy elvesztése esetén a fizető automatán található „elveszett jegy” funkcióval új jegy igényelhető, amelynek ára 5000 Ft
  6. Nyitott sorompó esetén történő be-és kihajtáskor parkolójegy kezelésére, és a díj fizetésére nincsen szükség.
  7. Számlát a parkolási díj fizetéséről a következő módon lehet igényelni: a fizető automata melletti postaládába kérnénk bedobni a fizetéskor kapott nyugtát a vevő megnevezésével. A számlát postai úton kiküldjük a megadott címre.

A parkolóban a KRESZ szabályi érvényesek.

A garázsban tilos a dohányzás és a nyílt láng használata, kivéve a kijelölt helyeken.

A garázsban tilos gázüzemű járművel, segédmotoros kerékpárral, motorkerékpárral, elektromos kerékpárral, állati erővel vontatott járművel behajtani.

A parkolót igénybevevő vendég tudomásul veszi, hogy mozgó járműben keletkezett károkért, a leállított jármű őrzéséért, a bekövetkezett szennyeződésekért, a paskolás során járműben keletkezett károkért, a járműben elhelyezett tárgyakért az üzemeltető cég felelősséget nem vállal.

A részletes parkolási szabályzat ITT olvasható