Büszkén tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a BENU Gyógyszertár Debrecen Pláza a 2017. évi Superstore pályázaton a szakbolt non-food kategória I. helyezését nyerte el.

A verseny célja az volt, hogy azon üzletek kerüljenek elismerésre és díjazásra, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, illetve a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, valamint a kiszolgálás is.

A BENU Gyógyszertár átalakításának alapvető célja az volt, hogy a Debrecen Pláza kevésbé forgalmas, kisebb alapterületű bérleményéről a bevásárlóközpont legforgalmasabb, utcafronti részére kerüljön, ahol a lehetőség szerinti legnagyobb méretű eladótérrel, a BENU koncepciónak teljes mértékben megfelelő arculattal, világos, letisztult belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyisson újra, emellett továbbra is kimagasló színvonalú tanácsadással támogassa a gyógyulást. A Hunyadi utcai bejáratnál, közvetlenül a forgóajtó után megtalálható patika modern, ugyanakkor barátságos hangulattal méltón képviseli a bevásárlóközpont szellemiségét és tesz eleget a vásárlóközönség igényeinek termékkínálatával, havonta megújuló akciókkal, a hét minden napján történő nyitvatartással. A BENU Gyógyszertár Debrecen Pláza a BENU Gyógyszertárak közül nemcsak vidéki, de országos viszonylatban is az egyik legnagyobb officinai térrel rendelkező patika. A gyógyszertár ünnepélyes megnyitó keretében került átadásra a nagyközönségnek idén májusban, megteremtve a megfelelő környezetet a BENU márka 5 éves születésnapjának megünneplésére is.