hello ajándékkavalkád

Stílusos és kényelmes kültérre vágysz? Ezeket teheted érte!

Ha az otthonunk megújult, ideje a tágabb környezetünket is felkészíteni a kinti tartózkodásra. Igen, természetesen a teraszra, kertre fókuszálunk most. Hiszen ahogy egyre kellemesebbé válik az idő, úgy töltünk egyre több időt kint.

Miért ne legyen akkor a kinti tér is szemünknek és szívünknek is kellemes?

Összegyűjtöttünk olyan megfizethető kiegészítőket, amikkel a teraszunkat, kertünket díszíthetjük, olyan pénztárcabarát ötleteket, amikkel stílusossá varázsolhatjuk kinti életterünket, és remekül feldobhatják, legyen az kicsi vagy nagy.

Először is feltétlenül vizsgáljuk meg, kerti bútoraink milyen állapotban vannak. Ha nem is kell cserélni őket, lehetséges, hogy rájuk fér egy alapos pucolás, festés. Néhány puha színes párna is jó szolgálatot tehet – nem csak a hangulatot dobja fel, de kényelmes is.

Ha a teraszunk kialakítása lehetővé teszi, kültéri szőnyeget is lerakhatunk. nyári melegben jóleshet pihentetni rajta cipőtlen lábunk, és a gyerekek is örömmel leülnek rá játszani – és mégsem hideg, mint mondjuk a kő.
Nem kell nagy méretű szőnyegben gondolkodni – ha kisebb, könnyebb kirázni, kipucolni, esetleg összetekerni rossz idő esetén. A színe ennek is lehet élénk, de nagyon jól mutatnak a természetes színek is, mint a zöld vagy a barna.

Szinte kivétel nélkül minden teraszon helyet kapnak balkonnövények, de gyakori kertekben is, hogy a kinti virágok egy része cserepes. Ezek a cserepek nem feltétlenül mutatnak jól, ha szedett-vedettek, különböző stílusúak, színűek, formájúak. Ezt remekül orvosolhatjuk, ha egyforma kaspókat szerzünk be, és azokba tesszük a növényeket. Szerencsére ma már számtalan színű és stílusú kaspó kapható, így biztosan mindenki megtalálja azt, ami legjobban illik a ház és a benne élők stílusához.

A héten is zajlik a nyereményjáték üzletközpontunkban, eheti kisorsolásra váró ajándékunk pedig nem más, mint egy Jysk ajándékkártya 50.000 Ft értékben, amit például kaspók vásárlására is lehet fordítani. Gyertek, játszatok velünk ezen a héten is!

A kaspók után érdemes figyelmet fordítani a világításra is. Szerencsére többféle lehetőség közül választhatunk. Szoborszerű fénygömbök, ide-oda felaggatott fényfűzérek, napelemmel működő éjszakai fények csak néhány lehetőség a sok közül. És akkor még nem esett szó a gyertyákról, amik igencsak hangulatossá tehetik a légkört. Ezekhez is vásárolhatunk egyforma – akár zárt – gyertyatartókat is.
A szabadtéri élet nagy része a hangulat megteremtésén múlik, és egy jól megválasztott világítás pontosan ezt a célt szolgálja, ezt a feladatot tölti be.

Sokan vannak, akik szívesen főzőcskéznek kültéren, amikor az idő ezt lehetővé teszi. Nekik mindenképpen érdemes figyelmet fordítaniuk erre a területre is. Akár grill, akár bogrács, ma már remek lehetőségek kínálkoznak arra, hogy kényelmesen és praktikus módon hódolhasson mindenki főzési szenvedélyének. Ehhez csupán jól kialakított tér, és megfelelő eszközök szükségesek – és máris indulhat a mulatság.

És természetesen nem szabad megfeledkezni a pihenés egyik legfenségesebb eszközéről – a hintáról sem. Hintaágy, függőágy, függőszék mind-mind kényelmes módja a pihenésnek. Akár a teraszon felállítva, akár egy ágra függesztve a lombok alatt, nincs jobb, mint a friss levegőn ringatózni egy jó könyv társaságában.

Lakóterünk szerves része a kert, a terasz. Itt a jó idő: frissítsük fel, tegyük stílusossá és kényelmessé, aztán élvezzük a meleg idő áldását minden nap.