Parkolás

Debrecen Plaza – Parkolás

A kocsival érkező vásárlókat 330 zárt parkolóhely várja, melyből 40 akadálymentesített.

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önöket a Debrecen Plaza parkolási díjának változásáról:

2022 január 17-től megszűnik a díjmentes parkolás, első 2 óra 400Ft, utána minden megkezdett óra 300Ft. Illetve a vasárnapi díjmentes nap megszűnik.

Továbbra is kivételt képeznek:

Az Aldi vásárlói számára 1 óra ingyenes parkolás, a második óra 200Ft. (A parkolójegy érvényesítése a pénztárában, majd a fizető automatánál történik.)

A Phuket Spa Thai Massage szalon vendégei számára 2 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a masszázsszalon pénztárában, majd a fizető automatánál történik.)

Mozijeggyel 3 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a mozi jegypénztárában történik). A megvásárolt mozijegy mellé nem jár automatikusan parkolóhely, a parkolást a szabadhelyek függvényében tudjuk biztosítani.

New York Fitness terem belépővel 4 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a fitness terem pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)

A Grand Casino vendégei számára 9 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a kaszinó fogadó pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)

A bejárati sorompónál található terminálon a JEGYKIADÁS gomb megnyomásával kapja meg a parkolójegyét, amit a parkoló elhagyásáig kérjük, őrizzen meg.

Amennyiben bérlettel rendelkezik, kérjük, helyezze azt a terminálon található olvasóhoz.

Távozás előtt rendezze a parkolási díját a fizető automatáknál. A parkolási díj befizetése után 10 perc áll rendelkezésére arra, hogy elhagyja a parkolót.

A parkolójegy elvesztése esetén, a fizető automatán található „Elveszett jegy” funkció segítségével új jegyet igényelhet. Ennek díja 5.000 Ft, melyet a parkoló automatánál tud megvásárolni.

Nyitott sorompó mellett történő be-, illetve kihajtás esetén, a parkoló használata díjmentes.

A parkoló 24 órában üzemel.

Bérletet a Debrecen Plaza üzemeltetési irodájában lehet megvásárolni, igényelni minden hónap utolsó 3 munkanapján 8:00 – 15:00 óra között.

Havi bérlet árak:

  • Külsős bruttó 17.000,-Ft
  • 16 órás külsős bruttó: 12.000,-Ft

Számla igénylés a parkoló automata mellett kihelyezett postaládában (fizetést igazoló bizonylat hátoldalán rögzítve a számlázási adatokat).

Fizetős parkolónkba érvényes, tartózkodásra jogosító bérleteket a Debrecen Plaza üzemeltetési irodájában lehet megvásárolni minden hónap utolsó 3 munkanapján 8:00 és 15:00 óra között. A bérletekkel kapcsolatos további információért hívja a +36 30 738 1780 telefonszámot.

Parkolási szabályzatunkat ide kattintva érheti el!