Rólunk

Debrecen Plaza – Általános információk

A Debrecen Plaza 1998 óta várja a kikapcsolódni vágyó vásárlókat. A plaza három szinten át biztosít változatos vásárlási lehetőséget férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt. A ruházati üzleteink minden ízlést, a moderntől a klasszikusig, kiszolgálnak. A szórakozást játékterem, fitnesz szalon, szolárium biztosítja. Valamint több étterem kínálatából válogathatnak a shoppingolás folyamán megfáradt látogatók. A Cinema City változatos műsorkínálattal várja a kikapcsolódni vágyókat.

A kocsival érkező vásárlókat 330 zárt parkolóhely várja. A Plaza 1-es és 2-es villamossal is könnyedén megközelíthető.

Nyitvatartás

A Debrecen Plaza általános nyitvatartása:
Hétfőtől-Szombatig: 9:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Az üzletek egyedi nyitvatartásairól
az alábbi oldalon tájékozódj: Üzleteink

Az ünnepi nyitvatartásunk ITT érhető el.

Kapcsolat

info@debrecenplaza.hu
Címünk: 4026 Debrecen, Péterfia u. 18.
Telefon: 36 30 738 1780
Egyéb információkkal kapcsolatban kérjük, keress minket Messengeren!

Házirend

A Debrecen Plaza Házirendje
Általános magatartási szabályok

A Debrecen Plaza egy magántulajdonban lévő, a nagyközönség számára nyitott létesítmény. A mindenki számára kellemes időtöltés biztosítása érdekében bevásárlóközpontunk biztonsági alkalmazottai bármikor közbeléphetnek a szabályok betartatása érdekében.

Tilos a Bevásárlóközpont területén az olyan tevékenység folytatása, amely jogszabályba ütközik, a jóérzést, vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy a Bevásárlóközpont területén tartózkodó személyeket zavarja, félelmet, megbotránkozást keltsen. A Plaza területére belépni, illetve ott tartózkodni csak ápolt, tiszta megjelenéssel szabad. A jelen házirendet megsértő személyt a biztonsági személyzet a Bevásárlóközpontból kivezetteti, szükség esetén rendőri segítséggel.

Tilos bármilyen közlekedési eszközzel (pl. roller, kerékpár, görkorcsolya) a bevásárlóközpont területére belépni, kivéve a korlátozott mozgásképességűek által használt járműveket és gyermekkocsikat.

A Plaza területére behozott állatokra a „Házirend állattal érkezők számára”, e házirendet kiegészítő rendelkezések vonatkoznak.

Tilos a Bevásárlóközpont területén robbanóanyag, kábítószer, pirotechnikai eszköz árusítása, valamint az Bevásárlóközpont területére történő behozatala. Tilos belépni alkoholos állapotban, valamint olyan eszközzel, mely alkalmas arra, hogy a Bevásárlóközpontban, annak berendezéseiben vagy más személyek ruházatában, eszközeiben kárt okozzon. Alkoholtartalmú italok kizárólag az erre kijelölt vendéglátóhelyeken fogyaszthatók!

Fegyveres szervezetek tagjainak kivételével a Bevásárlóközpont területére fegyverrel belépni tilos.

A Bevásárlóközpont egész területén tilos a dohányzás.

A Bevásárlóközpont teljes területén a Bevásárlóközpont vezetőségének engedélye nélkül tilos kereskedelmi céllal fotó-, illetve filmfelvételt készíteni.

A Bevásárlóközpont területén kereskedelmi tevékenység folytatására csak azon személyek jogosultak, akik a Bevásárlóközpont tulajdonosával az adott tevékenységre vonatkozóan bérleti vagy egyéb szerződést kötöttek. Szórólapozáshoz, közvélemény-kutatáshoz, egyéb hasonló tevékenység végzéséhez a Bevásárlóközpont tulajdonosának írásbeli engedélye szükséges.

A Bevásárlóközpont területén tilos szerencsejátékok (kivéve a Tulajdonos engedélye alapján, annak keretei között folyó szerencsejáték) szervezése és folytatása.

A házirendben nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos Polgárjogi Törvénykönyv szabályai érvényesek. Fentiek megsértése a Bevásárlóközpont területéről való kitiltást, súlyosabb esetben polgári-, büntető vagy egyéb hatósági eljárás kezdeményezését vonja maga után.

Kép- és hangfelvétel, adatvédelem

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Debrecen Plaza területén videókamerás megfigyelés történik.

A látogatók a bevásárlóközpontba történő belépésükkel elfogadják, hogy a bevásárlóközpont, vagy a vele szerződésben lévő harmadik fél által szervezett rendezvények, promóciók során kép és hangfelvétel készülhet róluk, amelynek közzétételéhez hozzájárulnak.

WiFi használat

Tilos Bevásárlóközpontban elérhető nyilvános WiFi hálózat használata a mindenkor hatályos magyar jogszabályokba ütköző cselekmények előkészítése vagy végrehajtása céljából. Tilos minden olyan egyéb hálózati tevékenység, mely a hálózat többi felhasználójának munkáját zavarja vagy akadályozza!

A hálózat használatával Ön azt is tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás jellege miatt nem kizárhatóak esetleges hálózati incidensek, melyek a felhasználó által csatlakoztatott eszközökön okozott következményeiért a Tulajdonos nem tud felelősséget vállalni, és nem vállal felelősséget!

Házirend állattal érkezők számára

A Debrecen Plaza állatbarát üzletközpontként a jól szocializált kutyával és a házirend által engedélyezett egyéb állattal rendelkezők részére lehetőséget biztosít az állattulajdonosoknak, hogy négylábú társukkal együtt vegyék igénybe a bevásárlóközpont üzletkínálatát és szolgáltatásait. A minél harmonikusabb együttlét és a vonatkozó jogforrásoknak való megfelelés érdekében az alábbi házirendet minden állattal érkező köteles betartani.

 1. A Debrecen Plaza területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek ill. mindazon üzletekbe bevihetők, amelyek ezt engedélyezik, kivéve az élelmiszert előállító és értékesítő helyiségeket, valamint az ügyfélforgalmat bonyolító hivatalos, nyilvános helyiségeket.
 2. Nem hozhatók be a Debrecen Plaza területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.
 3. A Plaza területének engedélyezett részére pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be a kutyák. Kutyát csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére alkalmas.
 4. A Debrecen Plaza területének engedélyezett részére erre a célra megfelelő speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok.
 5. Az állatot felvezető/behozó személy csak egészséges, jól szocializált, tiszta, ápolt állatot hozhat be a bevásárlóközpont engedélyezett területére oly módon, hogy az más testi épségét, egészségét ne veszélyeztesse, nyugalmát ne zavarja, félelmet ne keltsen és/vagy anyagi kárt ne okozzon. Veszélyes ebet kizárólag a harapás lehetőségét megakadályozó, biztonságos szájkosárral és a kibújást megakadályozó nyakörvvel/hámmal, két méternél nem hosszabb, nem kihúzható pórázon, a tartási engedélyben megjelölt személy felügyeletével szabad vezetni.
 6. Az állatot vezető személynek fokozottan kell figyelnie a bevásárlóközpont rendjére és tisztaságára.
 7. A Debrecen Plaza területén az állat minden cselekedetéért a vezető/behozó személy, valamint az állat gazdája a felelős büntetőjogi, polgárjogi és szabálysértési vonatkozásban, így károkozás esetén is kizárólag a felvezetőt, behozót, illetve a gazdát terheli bárminemű kártérítési, kártalanítási felelősség.
 8. A Debrecen Plaza engedélyezett területére kizárólag chippel ellátott (amennyiben fajtájánál kötelező), minden kötelező oltással rendelkező állatot lehet behozni.
  A felvezető/behozó személynek magával kell hoznia az állat oltási könyvét vagy az állat útlevelét, amelyet a Debrecen Plaza szakszemélyzetének, valamint biztonsági személyzetének kérésére be kell mutatnia abból a célból, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a megfelelő oltások megléte.
 9. A Debrecen Plaza fenntartja magának a jogot, hogy bármikor szakember segítségével ellenőrizze az állat oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét.
 10. A Debrecen Plaza fenntartja magának a jogot arra, hogy a kutyát és az állatot felvezető/behozó személyt a bevásárlóközpont területéről kivezesse, ha
  – a kutyát felvezető/behozó személy nem tudja felmutatni a kutya oltási könyvét/útlevelét;
  – az állatot felvezető/behozó személy a Házirend 6. és/vagy 7. pontját megszegi;
  – az állat, amennyiben fajtájánál előírás, nem rendelkezik azonosító chippel.
 11. Amennyiben az állat a Debrecen Plaza területén piszkít, azt a felvezető/behozó személynek kötelező feltakarítania és egyben a Plaza biztonsági/takarító személyzetének jelezni az eseményt és kérni fertőtlenítő takarítást.
 12. A behozott állat által elkövetett sérülést okozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után.
 13. A fenti szabályok alól kivételt képeznek a jelzéssel ellátott segítő- és vakvezető kutyák.
Parkolás

A kocsival érkező vásárlókat 330 zárt parkolóhely várja, melyből 40 akadálymentesített.

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önöket a Debrecen Plaza parkolási díjának változásáról:

2022 január 17-től megszűnik a díjmentes parkolás, első 2 óra 400Ft, utána minden megkezdett óra 300Ft. Illetve a vasárnapi díjmentes nap megszűnik.

Továbbra is kivételt képeznek:

Az Aldi vásárlói számára 1 óra ingyenes parkolás, a második óra 200Ft. (A parkolójegy érvényesítése a pénztárában, majd a fizető automatánál történik.)

A Phuket Spa Thai Massage szalon vendégei számára 2 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a masszázsszalon pénztárában, majd a fizető automatánál történik.)

Mozijeggyel 3 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a mozi jegypénztárában történik). A megvásárolt mozijegy mellé nem jár automatikusan parkolóhely, a parkolást a szabadhelyek függvényében tudjuk biztosítani.

New York Fitness terem belépővel 4 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a fitness terem pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)

A Grand Casino vendégei számára 9 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a kaszinó fogadó pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)

A bejárati sorompónál található terminálon a JEGYKIADÁS gomb megnyomásával kapja meg a parkolójegyét, amit a parkoló elhagyásáig kérjük, őrizzen meg.

Amennyiben bérlettel rendelkezik, kérjük, helyezze azt a terminálon található olvasóhoz.

Távozás előtt rendezze a parkolási díját a fizető automatáknál. A parkolási díj befizetése után 10 perc áll rendelkezésére arra, hogy elhagyja a parkolót.

A parkolójegy elvesztése esetén, a fizető automatán található „Elveszett jegy” funkció segítségével új jegyet igényelhet. Ennek díja 5.000 Ft, melyet a parkoló automatánál tud megvásárolni.

Nyitott sorompó mellett történő be-, illetve kihajtás esetén, a parkoló használata díjmentes.

A parkoló 24 órában üzemel.

Bérletet a Debrecen Plaza üzemeltetési irodájában lehet megvásárolni, igényelni minden hónap utolsó 3 munkanapján 8:00 – 15:00 óra között.

Havi bérlet árak:

 • Külsős bruttó 17.000,-Ft
 • 16 órás külsős bruttó: 12.000,-Ft

Számla igénylés a parkoló automata mellett kihelyezett postaládában (fizetést igazoló bizonylat hátoldalán rögzítve a számlázási adatokat).

Fizetős parkolónkba érvényes, tartózkodásra jogosító bérleteket a Debrecen Plaza üzemeltetési irodájában lehet megvásárolni minden hónap utolsó 3 munkanapján 8:00 és 15:00 óra között. A bérletekkel kapcsolatos további információért hívja a +36 30 738 1780 telefonszámot.

Parkolási szabályzatunkat ide kattintva érheti el!

Megközelítés