Üzleteink kínálatában megtalálod a szezon legjobb ajánlatait és a legtrendibb termékeket.
Böngészd át a fantasztikus kedvezményeket, és élvezd a nyarat stílusosan!

Q
devergo

Devergo & Friends

Leárazás, akár -50-ig!

Ne hagyd ki az akár 50%-os leértékelésünket!
Keresd üzleteinkben a kedvezményeket!

Az akció a készlet erejéig érvényes!

Q

sportisimo

Sportisimo

%KIÁRUSÍTÁS
A kiárusított termékek teljes kínálata a www.sportisiomo.hu/kiarusíitas oldalon is megtalálható. Az akció a SPORTISIMO HU üzleteiben és webáruházában 2024.06.27-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2024.08.04-ig tart.

Q

sinsay

Sinsay

Leárazás a Sinsay-nél! Szerezz akár 50% kedvezményt és tedd teljessé saját és családod ruhatárát remek áron. Nézd meg ajánlatainkat a női, férfi és gyermek részlegen! Ne feledkezz meg a home kínálatról sem – nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van, most még alacsonyabb áron! Ne vesztegesd az időt – az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!

Az akció visszavonásig érvényes.

Q

regio

Regio

Szabadtéri játékvásár, akár 33% kedvezmény

Szabadulj ki a négy fal közül! Fedezd fel a szabadtéri játékok varázsát! ☀️🤩 Az akció kizárólag a megadott időszakban, illetve a készletek erejéig érvényes az ország összes REGIO JÁTÉK áruházában és a www.regiojatek.hu webáruházban. Más akciókkal nem összevonható. A termékek elérhetősége áruházanként eltérhet.

https://www.regiojatek.hu/termek-lista-szabadteri2024.html

Az ajánlat 2024.07.16-28-ig érvényes.

Q

lira

Lira

15%

A kedvezmény a könyv kategória termékeire érvényesíthető, kivéve az akciós könyveket, tankönyveket, lexikonokat, hangoskönyveket, antikvár könyveket és a tankönyv alkategória kiadványait.

A kedvezmény a teljes árból érvényes.

Az akció 2024. július 19-20-21. érvényes!

Q
hada

HÁDA

Hatalmas árzuhanás a Háda üzletekben!

Hatalmas árzuhanás a Háda üzletekben! Július 12. péntektől a hónap végéig 50% kedvezménnyel tudsz beszerezni minden terméket a kilós és darabáras üzleteinkben. Ne feledd, az akció időtartama üzletenként eltérő lehet!

Részletek: https://hada.hu/50-akcio-uzleteinkben/

A nyári leárazásban résztvevő üzletek ajánlatairól, érvényességéről és a kedvezmények feltételeiről érdeklődj az üzletekben.

Az üzletben történő árfeltüntetésért a felelősséget nem vállaljuk.

A változtatás jogát fenntartjuk.